Alexandru mi-a sarit imediat in ochi dupa ce am citit articolul din Metropotam. Aveam in cap de foarte mult timp ideea de Taco Truck. Apoi am vazut filmul Chef si ideea mi-a revenit. Daca nu pot porni un astfel de business, macar sa vorbesc cu oamenii care au facut-o. Astfel am aflat despre bani, cum apar ideile si despre cat de dedicat trebuie sa fii pentru a crede in startup-ul tau.
Editarea audio a fost (inca o data) un cosmar; serviciul care m-a salvat a fost Auphonic, pentru a aduce la acelasi nivel cele 2 track-uri audio salvate cu MP3 Skype recorder. Inca mi se pare uimitor cat de multe tool-uri free exista pe net.
De data asta, cu scuzele de rigoare datorate intarzieri, mentionez si intrebarile cu timecodes (click pe intrebare pentru a ajunge acolo), in cazul in care va intereseaza doar un anumit segment.
- La ce proiecte ai mai lucrat?
- Cum a aparut Burger Van?
- Cum s-a dezvoltat Burger Van de la idee la business?
- Cum ai gasit masina speciala pentru Burger Van?
- Cat de usor e de pornit un business de tipul asta?
- Cum e organizata echipa?
- Care e conceptul de food truck?
- Ce este mancarea urbana?
- Cum afla lumea unde va gaseste?
- Cum a fost pentru voi experienta de la Summer Well?
- Cum treceti peste momentele dificile din business?
- Esti adeptul unui “lean startup”?
- Ce startup-uri romanesti iti plac sau urmaresti?
- Ce proiecte de viitor ai?
- Ce 3 sfaturi ai pentru tinerii antreprenori?
Ii multumesc inca o data lui Alexandru pentru rabdare si amabilitate.
Podcast: Play in new window | Download
Subscribe: iTunes | Android | RSS
Sorin Amzu
Da-mi un semn daca vrei sa colaboram.
Latest posts by Sorin Amzu (see all)
- Extragere giveaway Black The Fall - 20 November, 2014
- StartUps Romania Podcast – Episodul 8: Cristian Diaconescu, Fondatorul Sand Sailor Studio - 21 October, 2014
- Testare de rubrica noua - 20 October, 2014
interesting and helpful but you HAVE to do something about the sound quality!
Hey Grig, thanks for the comment.
It wasn’t one of my best interviews – audio wise. I think I’ll try to have a list of minimum quality products to use for future guests.
Thanks.