0

Politeturi romanesti

1. Nu, nu-l sun ca e 7 dimineata. Mai poate astepta. Chiar nu e o urgenta ca-i arde depozitul. Omul poate doarme si eu il deranjez. Ma descurc eu cum pot, chem eventual pompierii daca e necesar, dar nu-l sun. Daca ma concediaza?

2. Mi-a dat email-ul ei, sigur, dar nu-i trimit un email imediat. Adica astept 3 zile. 3 zile e rezonabil. Mda, dar e vineri, chiar daca-l primeste atunci, nu-l va citi, ca vine weekend-ul. 5 zile, 5 zile sa-l primeasca luni dimineata. Dar luni deja incepe munca. Nu, mai bine o sun. Dar daca o deranjez?

3. Le-am trimis deja newsletter saptamana asta. Chiar daca asta e super-mega-ultra, nu, nu le putem trimite. Adica la cat spam e pe lumea asta, sa mai contribuim si noi la el? Chiar daca ratele de deschidere sunt in crestere, probabil e vreun bug din Mailchimp. Un newsletter pe luna e de ajuns. Si mereu dimineata, ca seara sunt cu familia si n-am vrea sa…

4. Avem la dispozitie datele si algoritmul nostru e precis pana la 95%. Dar asta nu inseamna ca aceasta fata, pe baza comportamentului ei recent de cumparaturi, urmeaza sa aiba un copil. Mai ieri-alaltaieri cumpara Barbie si penare cu Justin Timberlake. Si azi deja…nu, algoritmul a gresit. Nu putem prezice urmatoarea cumparatura sau ce va face in continuare cu viata ei. E ceva privat…nu putem face remarketing cu haine pentru bebelusi…ar fi demonic…

5. Am mai incercat afiliere, dar nu e pentru mine. Da, chiar am incercat…ei cateva luni asa. N-am avut succes, deci ce sens mai are sa incerc acum? Da, stiu de trafic, chiar m-ar ajuta, dar daca deja am incercat. Esti foarte amabil oricum, dar mi-am promis ca voi reusi singur si asa voi incerca. Multumesc, oricum. Poate altadata.

Ma gasiti pe

Sorin Amzu

Am fondat StartUps Romania. Creez continut digital pentru mine, pentru business-uri si startup-uri.
Da-mi un semn daca vrei sa colaboram.
Ma gasiti pe

Sorin Amzu

Am fondat StartUps Romania. Creez continut digital pentru mine, pentru business-uri si startup-uri. Da-mi un semn daca vrei sa colaboram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *